Рятувальники навчали чернівчан правил безпеки у місцях з масовим перебуванням людей

Працівники Чернівецького міського відділу постійно проводять різноманітні інформаційно-роз’яснювальні заходи щоб запобігти нещасним випадкам під час пожеж та інших надзвичайних подій. Такі заходи дозволяють постійно зосереджувати увагу людей на важливості дотримання правил безпеки. Про це інформує Чернівецький міський відділ УДСНС.

Рятувальники навчали чернівчан правил безпеки у місцях з масовим перебуванням людей

Так, рятувальники провели попереджувальний рейд в місті Чернівці під час якого поспілкувалися з чернівчанами на вулицях та у місцях з масовим перебуванням людей. Окрім роз’яснювальних бесід рятувальники також вручили людям тематичні пам’ятки та листівки з правилами безпеки. Під час спілкування з мешканцями обласного центру рятувальники розповідали про всі небезпеки, що пов’язані із виникненням пожеж чи надзвичайних ситуацій та нагадали основні правила поведінки під час пожежі. Фахівці Управління ДСНС звертали увагу людей, що найважливіше під час пожеж чи різних надзвичайних ситуацій у місцях з масовим перебуванням людей зберігати спокій та не панікувати і чітко знати правила безпечної поведінки.
«У екстремальних ситуаціях людина зазвичай розгублюється і якщо не знатиме досконало правил безпечної поведінки можна потрапити в небезпеку», – зазначали рятувальники.

Окрім спілкування з місцевими мешканцями рятувальники провели роз’яснювальну роботу із працюючим персоналом у місцях з масовим перебуванням людей. Їм було зосереджено увагу на дотриманні правил пожежної безпеки, правил проведення евакуації та вмінні користуватися первинними засобами пожежогасіння.

peredplata