23 серпня у Чернівцях відбудеться презентація перебудови та осучаснення Епіцентру

23 серпня 2016 року в місті Чернівці відбудеться прес-конференція з нагоди розширення та переформатування гіпермаркету «Епіцентр» за адресою: м. Чернівці, вул. Хотинська, 10-А.
Цьогоріч Європейська асоціація рітейлерів відмітила торговельний центр «Епіцентр» на вул. Берковецькій, 6-В у місті Києві як останнє досягнення світового рітейлу. У цьому торговельному центрі представлений симбіоз товарів для будівництва, ремонту та оздоблення оселі, а також переформатовані, розширені і збільшені відділи, серед яких «Деко» (посуд, текстиль, подарунки), «Епік» (дитячі товари), «Канцтовари», «Побутова техніка», «Спорттовари», «Садовий центр», «Мілітарі» (все для мисливства та рибальства), а також великий «Центр меблів». Наразі компанія «Епіцентр К» працює над розвитком усіх гіпермаркетів мережі та перебудовує їх у мультиформатні торговельні центри.
На прес-конференції буде представлена запланована перебудова та осучаснення Епіцентру в м. Чернівці, збільшення робочих місць, переваги та інновації, щоб кожен житель України отримав можливість відвідати найсучасніший торговельний центр, придбати необхідні товари та відчути якісний сервіс європейського рівня.
Учасники прес-конференції:
• Михайлишин Петро Йосипович, генеральний директор ТОВ «Епіцентр К»;
• Байдюк Дмитро Володимирович, заступник генерального директора з юридичних питань ТОВ «Епіцентр К;
• Наконечний Віталій Іванович, директор з капбудівництва ТОВ «Епіцентр К»;
• Бондарук Володимир Богданович – директор торговельного центру «Епіцентр» у м. Чернівці.

Дата та час проведення заходу: 23 серпня 2016 року о 12:00.
Час реєстрації представників ЗМІ: о 11:30.
Адреса проведення заходу: вул. Хотинська, 10-А, м. Чернівці.
Для представників ЗМІ вхід за реєстрацією.
Отримання додаткової інформації та акредитації: контактна особа Зоряна Шанайда, тел.: 050 430 4990, 067 67 93 171, e-mail: z.shanayda@radiolux.com

peredplata