Фінансовий патріотизм чернівецького бізнесу приніс бюджету більше мільярда податків

Військові дії на сході нашої країни внесли корективи в життя кожного із нас. Хтось захищає Батьківщину зі зброєю в руках, хтось допомагає морально, хтось – фінансово, але для справжніх патріотів сьогодні цього не достатньо. Любити свою державу – означає вчасно і чесно сплачувати податки.
Протягом восьми місяців цього року платники податків, які перебувають на обліку в Чернівецькій ОДПІ, перерахували до зведеного бюджету податків і зборів на 1122,2 млн. грн. Державний бюджет платники поповнили на 440,9 млн. грн., а до місцевої скарбниці сплатили 681,3 млн. грн.
Представники чернівецького бізнесу спрямували на сплату податків 1040,8 млн. грн. (в т. ч. до держказни – 415,8 млн. грн., до місцевої скарбниці – 625,0 млн. грн), що на 252,6 млн. грн., або майже на чверть перевищує минулорічні показники. Цьогоріч від мешканців обласного центру бюджет держави отримав додаткових 47,5 млн. грн., а місцевий – 205,1 млн. грн.
Платники Глибоччини сплатили до бюджету 81,4 млн. грн. (в т.ч. 25,1 млн. грн. – до державної, а 56,3 млн. грн. – місцевої казни).
Чернівецька ОДПІ щиро вітає з Днем підприємця усіх представників бізнесу! Дуже символічно, що одразу за Днем знань кожної першої неділі вересня відзначається професійне свято людей, які мають мудрість реалізувати свої та знання інших на практиці.
Бажаємо успіху в реалізації ідей та проектів, нескінченої ділової енергії, впевненості у власних силах, надійних партнерів, невичерпного потоку клієнтів та процвітання!
Начальник Чернівецької ОДПІ Микола Загарюк щиро дякує усім, хто не словом, а ділом долучається до розбудови нашої величної та незалежної держави.

peredplata