Буковинські прикордонники затримали майже 25 ящиків із цигарками

Буковинські прикордонники затримали майже 25 ящиків із цигарками

За останні дні прикордонники Чернівецького загону двічі ставали на заваді порушникам, які намагались переправити тютюнові вироби до Румунії. Про це повідомила Прес-служба Чернівецького прикордонного загону
Зокрема, 2 вересня уранці під час патрулювання території прикордонний наряд відділу «Черепківка» виявив групу невідомих осіб, які рухалися в бік державного кордону. Помітивши правоохоронців, порушники покидали свої ноші та вдались до втечі. Під час переслідування було здійснено кілька попереджувальних пострілів угору. Проте, це не зупинило порушників, частина з них побігла в бік Румунії, частина в тил української ділянки. В ході перевірки місцевості прикордонники вилучили 24 ящики із сигаретами. Про втечу невідомих осіб було одразу ж поінформовано і суміжну сторону. Наразі правоохоронцями як української, так і румунської сторін проводяться заходи із пошуку ймовірних порушників кордону.
А вже наступного дня в пункті пропуску «Порубне» службовий собака «Джоні» допоміг прикордонникам та митникам виявити в легковому автомобілі «Форд Фокус» приховані сигарети. Разом із вилученими 120 пачками сигарет марки «KENT», які знаходились в багажному відсіку за декоративною обшивкою, 71-річний румун, який керував автомобілем, позбувся і транспортного засобу, оціненого у 60 тисяч гривень.

peredplata