Страшна трагедія на Буковині – похований заживо ВІДЕО

Страшна трагедія на Буковині - похований заживо    ВІДЕОПід час копання мешканцем Снячева, що на Сторожинеччині, криниці земля раптово обвалилася та засипала чоловіка. Тіло вдалося витягнути на поверхню тільки через три години

2 вересня в селі Снячів Сторожинецького району сталася страшна трагедія – під час копання колодязя загинув чоловік 1980 р.н. Як передає \”Сторожинець-інфо\”, близько 16.00 до рятувальників надійшло повідомлення, що людину, яка перебувала на дні ями, завалило землею.

\”За попередніми даними, двоє чоловіків викопували колодязь – спочатку екскаватором було зроблено довгу яму, на скільки вистачало довжини стріли. Відтак один із чоловіків спустився вниз та вручну вибирав породу. Потім раптово двічі зсунувся ґрунт. Коли земля обвалилася вперше, вона частково засипала чоловіка. Усі, хто були поруч, кинулися його викопувати. Раптово ґрунт зсипався ще раз, накривши буковинця з головою.

Рятувальники, які прибули на місце події, та місцеві жителі доклали всіх зусиль, щоб максимально швидко витягнути чоловіка з-під землі. За допомогою екскаватора розширили яму та прибрали її краї, які небезпечно нависали та загрожували ще одним обвалом, а рятувальники розчищали грунт на дні.

Коли тіло витягнули на поверхню, лікар констатувала біологічну смерть. Чоловік перебував під завалом близько 2 годин до моменту, коли рятувальникам вдалося докопатися до його голови. Витягнути на поверхню тіло вдалося аж через три години.
У чоловіка залишилася дружина та двоє дітей. Приносимо співчуття родині загиблого, – ідеться у повідомленні.

Джерело: Чернівецький промінь

peredplata