На Буковині внаслідок необережного поводження на воді втопилося 2 людей

11 вересня в с. Вартиківці Кельменецького району на березі місцевого ставка відпочивав гурт людей. Один із чоловіків вирішив скупатися, зайшов у воду, відплив від берега на відстань близько 15 метрів та зник під водою. Люди, що були на березі, кинулися на допомогу та врятувати життя 48-річному чоловіку їм не вдалося, його було піднято на поверхню місцевим населенням. На даний час тіло потопельника направлено на судово-медичну експертизу м. Чернівці для встановлення остаточних причин смерті.
10 вересня в м. Чернівцях неподалік вул. Донбасівської рибалки в р. Прут виявили тіло чоловіка, віком 40-50 років без ознак життя. Тіло людини було піднято на берег працівниками Чернівецької міської рятувальної станції на воді. На даний час тіло потопельника направлено на судово-медичну експертизу м. Чернівці для встановлення остаточних причин смерті.
З початку року на території Чернівецької області внаслідок необережного поводження на воді передчасно обірвалося життя 24 людей, з них 1 дитини.
Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до всіх мешканців області бути обережними під час відпочинку біля води та суворо дотримуватися правил безпеки.

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області

peredplata