Партійці Буковини День миру відзначали зі школярами

«Батьківщинівці» Буковини долучилися до відзначення Міжнародного дня миру, в який особливу увагу приділили дітям. Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, активісти відвідали учнів загальноосвітніх шкіл та інтернатів і поспілкувалися на найактуальнішу сьогодні тему – миру в Україні.
Депутати-«батьківщинівці» Хотинської міської ради та активісти навідалися до місцевої школи-інтернату №2, де виховуються діти з малозабезпечених родин та сироти. Оскільки для дітей наочні дії значать більше, ніж слова, то обговорення теми миру завершили яскравою акцією – випустили в небо голубів, що символізують мир. Діткам вручили солодкі подарунки
На Путильщині «батьківщинівці» долучилися до уроків миру, які проводилися у школах району. У Селятинській загальноосвітній школі учні зображали свої уявлення про мир на папері, у Сергіївській ЗОШ бавилися у тематичні ігри на природі і об’єднувалися у «коло миру», говорили про мир у Конятинській школі. А у церквах району відбулася молитва за мир у всьому світі і в Україні.
Молилися за бійців, які забезпечують нам мирне існування – почасти ціною власного життя – і партійці Кіцманщини. Вірять, що замовлені у храмах району молитви «за здоров’я» вбережуть життя захисників Вітчизни.
Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

peredplata