Воїн з Чернівців судиться з військовою частиною

Воїн з Чернівців судиться з військовою частиноюЗ’ясовується, контрактників, котрі мають досвід і навички ведення боїв на Донбасі, не відправляють туди. Більше того, їм не дають посвідчення учасників бойових дій та учасників АТО. Окрім цього, у військовій частині офіцери зробили спробу принизити патріотів. Тоді воїни подали до суду.

Ось що розповідає Антон Олійник:

Подібна ситуація виникла у побратимів Антона з Тернополя. Кілька воїнів-контрактників там уже виграли суди з військовою частиною. Тепер вони приїхали у Чернівці, аби підтримати свого побратима

Воїн з Тернополя порушив дуже серйозну й небезпечну проблему. Офіцери української військової частини не дозволили тим, хто хоче і вміє з ворогом воювати. Вони ворогів називали «братами». Вони шкодили українському війську. Вони продовжують шкодити.
Тому ми звертаємося до військового прокурора Матіоса, до СБУ з проханням негайно відреагувати на те, що діється у військовій частині міста Очакова і зі всією суворістю українських законів покарати тих, хто шкодить Українській державі.

peredplata