Неякісне пальне на Буковині паралізувало рух громадського транспорту

Сьогодні половина перевізників, які виконують обласні та міжобласні пасажирські перевезення, не змогли виїхати на маршрут, як наслідок – значна кількість буковинців не змогли вчасно дістатися до пунктів призначення. Причина – неякісне пальне, яким напередодні було заправлено транспорт. Як повідомляє прес-служба ОДА, Михайло Папієв зобов’язав нафтотрейдерів забезпечити належну якість пального на буковинських АЗС.

Керівник крайової виконавчої влади доручив вже з завтрашнього дня розпочати детальні рейдові перевірки буковинських АЗС – прискіпливо дослідити відібрані зразки пального і провести їх ідентифікацію в порівняльних лабораторіях.

Найбільша кількість неякісного пального фіксується на несистемних заправках, які становлять 35% від загальної кількості АЗС, розташованих на території області – сьогодні зранку саме на таких заправках автоперевізниками зафіксовано неякісне пальне.

Також нафтотрейдерам порекомендували привести ціни до порядку, збалансувати їх та реальну вартість пального на автозаправних станціях.

peredplata