Про податкові права та обов’язки – з майбутніми правниками

Про податкові права та обов’язки – з майбутніми правниками В рамках Всеукраїнського тижня права чернівецькі податківці організували екскурсію в Центрі обслуговування платників для студентів четвертого курсу юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Молодь мала змогу побачити, як надаються послуги платникам. Для відвідувачів Центру створені комфортні та зручні умови: тепла затишна зала, у наявності інформаційні стенди, зразки документів, нормативні документи, комп\’ютери, під\’єднані до мережі Інтернет, електронні сервіси від ДФС, завдяки чому процес отримання різних адміністративних послуг максимально спрощено.
Кандидат юридичних наук, доцент кафедри публічного права Дмитро Костя на собі випробував простоту електронних сервісів ДФС та, одразу ж під час екскурсії, безкоштовно оформив ключ електронного цифрового підпису.
Такі заходи для молоді податківці проводять регулярно. Приємно, що вони приносять реальну користь як студентам, так і податківцям, і дуже часто перетворюються на довірчі бесіди, що сприяє вихованню податкової культури, застосовуванню податкових знань у повсякденному житті.
Наприкінці заходу майбутні юристи отримали вичерпні відповіді на всі запитання. Дуже важливим результатом цієї зустрічі є усвідомлення молоддю того, що заможною може бути лише та держава, в якій сплата податків є нормою життя для кожного її громадянина.

peredplata