ПРИКОРДОННИКАМ БУКОВИНИ НАГАДАЛИ ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ДОТРИМАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ

На сьогоднішній день, питання дотримання прав людини перебуває на чільному місці у світовій спільноті, в тому числі і в нашій країні.
З метою покращення знань та налагодження співпраці у сфері міжнародного законодавства з прав людини вчора відбулася робоча зустріч прикордонників із представником Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Чернівецькій області Леонідом Ілюком. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.
Для участі в семінарі з питань дотримання прав людини в управління прикордонного загону прибули представники з усіх підрозділів охорони кордону, які в подальшому донесуть отриману інформацію до підлеглого персоналу шляхом проведення дня правових знань.
Під час цього заходу було налагоджено механізм обміну інформацією про випадки звернень щодо порушень прав людини. Обговорено практичні аспекти допуску та доступу до процедури надання та отримання притулку різною категорією осіб. Також піднімались ряд інших питань, які на сьогодні можуть відноситись до компетенції прикордонного відомства та механізми їх вирішення.

peredplata