Зима настала. Холодно стало

Зима настала. Холодно сталоНаступу морозів влада не витримала. Вона здається на милість зими. Опозиція не мовчить.

Голова депутатської фракції партії «Фронт Змін» у Чернівецькій міській раді Олексій Каспрук назвав цю ситуацію повним провалом комунальних служб міста і виступив з ініціативою до скликання позачергової сесії міськради. На ній планується розглянути питання неналежного виконання заходів з розчищення міста від снігу, виділення коштів для ліквідації наслідків стихії.

А голова обкому ВО «Батьківщина» депутат облради Іван Мунтян виступив з гнівною заявою щодо бездіяльності влади на дорогах та у сфері транспортних пасажирських перевезень. Кілька років Іван Мунтян керував на Буковині дорожнім господарством. Отож знає, про що говорить. «Такого провалу у підготовці до зими не було ніколи,» — заявив Іван Мунтян. Через байдужість влади, її зневагу до людей виникають ДТП, навіть зі смертельними наслідками. Занедбане комунальне господарство спричиняє аварії. Люди мерзнуть і гинуть у вогні.

Влада остаточно дискредитувала себе. Викликам природи і стихії ця влада змогла протиставити тільки заклики до громадян «не виходити на вулиці без особливої необ-хідності».

Така влада мусить йти. «Геть!» — каже Іван Мунтян. І дає людям надію: «Весна неминуча – як у погоді, так і у житті країни!»
Швидше б наступила весна!..

Вл. інф.

peredplata