Головні інженери ЖРЕПів та комунальних підприємств Чернівців пройшли атестацію

Головні інженери ЖРЕПів та комунальних підприємств Чернівців пройшли атестацію.

Вона відбувалася протягом двох днів і показала, що переважна більшість головних інженерів житлово-комунальних підприємств Чернівців відповідають займаним посадам.

Зокрема, семеро з 15-ти інженерів пройшли атестацію без жодних застережень, а двоє з них були навіть рекомендовані на зарахування до кадрового резерву на вищі посади. Ще сімох головних інженерів житлово-комунальних підприємств міста було визнано такими, що відповідають займаним посадам, проте їм комісією були дані рекомендації щодо підвищення фахового рівня і призначена повторна атестація через рік. І лише один фахівець з тих, що проходили атестацію, був не атестований.

Тож, як наголосив сьогодні на апаратній нараді під головуванням секретаря Чернівецької міської ради директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитро Сірман, проведена атестація ще раз довела, що у сфері комунального господарства міста працюють справді фахові люди, які роблять все від них залежне, щоб зробити життя чернівчан комфортним та безпечним, повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata