У Новоселицькому районі поліцейські по гарячих слідах затримали крадія

У Новоселицькому районі поліцейські по гарячих слідах затримали крадія Зловмисник скористався безпечністю односельця та проник до його незачиненого автомобіля.
Увечері 20 березня до поліції звернувся 24-річний житель села Тарасівці Новоселицького району. Чоловік повідомив, що з його автомобіля «Фольксваген Т4» невідома особа викрала грошові кошти.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Виїздом на місце події слідчо-оперативна група встановила, що на момент скоєння злочину транспортний засіб був припаркований на вулиці біля будинку потерпілого. Власник не зачинив автомобіля і правопорушник встиг цим скористатися. В ході оперативно-розшукових заходів оперативники Новоселицького відділу поліції по гарячих слідах встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний односелець заявника. Речові докази вилучено.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Поліцейські нагадують автовласникам, що крадіжці легше запобігти, ніж потім розшукувати викрадене майно. Більшість крадіжок з салонів автомобілів відбуваються через необережність їх власників. А тому варто бути пильними і не залишати відчинені автомобілі без нагляду.

peredplata