Генплан Чернівців відкоригують

Заплановане на цей рік коригування генеральної плану м.Чернівців потребує великою підготовчої роботи. З цією метою було видане розпорядження Чернівецького міського голови від 24.01.2012р. №17-р, а згодом, наступним розпорядженням від 03.02.2012р. №30-р до нього було внесено зміни. У документах, зокрема, йдеться про створення робочої групи для підготовки завдання на проектування містобудівної документації «Коригування генерального плану міста Чернівців».

Для організації ефективної роботи та зібрання вихідних даних для підготовки завдання на проектування генплану в департаменті містобудування та земельних відносин Чернівецької міської ради було вирішено створити три окремих підгрупи – архітектурно-планувальну, інженерно-технічну та еколого-природоохоронну. Кожна з них займатиметься своїм напрямком роботи і таким чином, сподіваються в департаменті, підготовлені ними завдання для підрядної організації, що займатиметься коригуванням генерального плану міста (а це Державний інститут проектування міст «Містопроект», м. Львів), максимально повно представлятимуть потреби та інтереси міської громади.

Станом на сьогодні в підгрупах триває робота з підготовки завдання на проектування генплану, повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata