27 березня у Чернівцях патрульні спілкуватимуться з жителями про безпеку на вулицях міста

У понеділок, 27 березня у Чернівцях відбудеться презентація проекту «Безпечні вулиці». У рамках заходу чернівчани спілкуватимуться з представниками Патрульної поліції міста просто неба, щоб з’ясувати чи готова громада почати співпрацю заради безпечних вулиць і якою вона бачить цю взаємодію. Мета проекту: налагодити взаємодію відповідальних громадян з представниками Патрульної поліції Чернівців заради безпеки на дорогах. Представляти та реалізовувати проект буде Буковинська агенція регіонального розвитку за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Час: 27 березня, початок о 12:00

Місце: м. Чернівці, Цетральна площа (біля пам\’ятника Т. Шевченку)

Контактна особа: Ірина Шведик, координатор з комунікацій Чернівецької обласної громадської організації «Буковинська агенція регіонального розвитку», +38 050 691 14 02 або i.shvedyk@bard.cv.ua

Програма заходу включатиме:

– інтерактивний урок для школярів на свіжому повітрі про безпеку на дорогах та правила дорожнього руху;

– ігри, де кожен візьме на себе певну роль учасника дорожнього руху;

– фотозона та невеличкий інфоцентр.

Проект «Безпечні вулиці» виконується в рамках Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження». Для додаткових коментарів щодо проектів програмної ініціативи «Права людини і правосуддя» можна звернутися до її директора Романа Романова, надіславши запит на pr@irf.ua.

peredplata