Всеукраїнский мистецько-екологічий фестиваль «ЧИСТОFEST» у Чернівцях

29 квітня в рамках наймасштабнішої щорічної екологічної акції “Зробимо Україну чистою разом!” відбудеться всеукраїнський мистецько-екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST», який пройде одночасно у всіх областях. Його метою є розкриття існуючих екологічних проблем України через мистецтво, поширення культури дбайливого ставлення до сміття та ідеї вторинного використання твердих побутових відходів, а також створення особливої середи для обміну досвідом і спілкування однодумців, небайдужих до екологічного майбутнього рідної землі.
Запрошуємо всіх жителів міста на наймаштабніше прибирання, яке почнеться по різним локаціям у нашому місті о 10:00 годині. А о 12:00 годині на локації в парку Жовтневому з боку готелю Черемош відбудеться фестиваль «ЧИСТОFEST».
В рамках фестивалю відбудуться: виступи музикантів; еко-лекторій (чиста вода, чому це так важливо; радіація – чого слід боятись; батарейки , які вони з середини), майстерки, контактна імпровізація під музику, фізичні активності, еко-фотозона.
Всеукраїнский екологічий фестиваль «ЧИСТОFEST» організований громадською організацією “Let’s do it, Ukraine”. Головними організаторами у місті Чернівці є Фундація регіональних ініціатив (ФРІ) та ЧММО Пласт – національна скаутська організація України.

peredplata