В область надійшло 45 млн. грн. на продовження реконструкції будівель Чернівецького обласного перинатального центру

Департамент фінансів облдержадміністрації інформує, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 8 лютого 2017 р. №70-р Чернівецькій області передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 45 млн. грн., яку рішенням 12-ї сесії Чернівецької обласної ради VIIскликання від 24 березня 2017 р. №4-12/17 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік» враховано в обласному бюджеті – повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

16 травня 2017 року кошти надійшли в область в повному обсязі і будуть спрямовані на фінансування робіт з продовження реконструкції будівель Чернівецького обласного перинатального центру.

Питання введення в експлуатацію Чернівецького обласного перинатального центру наразі є одним з найбільш нагальних, оскільки дасть змогу вирішити невідкладне та болюче питання для області – можливість надання стаціонарної акушерської допомоги вагітним та породіллям високого ризику перинатальних та материнських ускладнень.

peredplata