Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Протягом доби у Чернівецькій області виникло 3 пожежі, 2 з них сталися у житловому секторі – повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Зокрема, у селі Тисовець Сторожинецького району горів житловий будинок. Оскільки у ньому ніхто не проживав, а пожежа сталася пізно вночі, її виявили запізно – сусіди помітили вогонь вже тоді, коли полум’ям було повністю охоплено покрівлю будинку. Площа пожежі склала 120 кв.м. Рятувальники з міст Чернівці та Сторожинець, а також місцева пожежна команда села Великий Кучурів, котрі прибули за викликом, ліквідували пожежу. Вогнем було знищено шиферну покрівлю будинку, частково перекриття, домашнє майно. За попередньою інформацією, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

Ще одна пожежа у житловому будинку виникла вранці у селі Комарівці Сторожинецького району. Господарі відчули сильний запах диму та помітили, що горить покрівля будинку. Люди одразу викликали рятувальників. Пожежу було ліквідовано силами вогнеборців державної пожежно-рятувальної частини № 12 м. Сторожинця, місцевих пожежних команд сіл Комарівці та Стара Жадова. Завдяки діям надзвичайників, житловий будинок, у якому виникла пожежа, було врятовано. У результаті знищено покрівлю житлового будинку на площі 30 кв.м., пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Окрім цього, пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували пожежу в торгівельному кіоску, що сталася у Чернівцях на вул. Руській.

peredplata