На Буковині працівник поліції попередив нелегальних видобувачів гравію про приїзд оперативників

На Буковині працівник поліції попередив нелегальних видобувачів гравію про приїзд оперативниківЗа результатами вивчення матеріалів кримінального провадження щодо незаконного видобування гравійної суміші із кар’єру русла р. Прут в с. Лунка Герцаївського району Чернівецької області, прокурорами встановлено факт розголошення службової інформації діючим працівником Національної поліції в Чернівецькій області.

Зокрема, 12.08.2015 вказаний працівник поліції отримав оперативне повідомлення від своїх колег про те, що на річці Прут в с. Лунка Герцаївського району здійснюється незаконна вибірка гравійної суміші та в зв’язку з цим на місце події відправлено оперативну групу – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Правоохоронець одразу ж повідомив видобувачів про приїзд оперативників.

На виконання вимог ст.ст. 254, 255 КУпАП, прокуратура Чернівецької області направила листа до Управління внутрішньої безпеки в Чернівецькій області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України для вирішення питання щодо складання протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 172-8 КУпАП (незаконне використання інформації, що стала відома особі у зв\’язку з виконанням службових повноважень).

Управлінням внутрішньої безпеки в Чернівецькій області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України складено відповідний протокол, який у подальшому скеровано до суду для розгляду.

peredplata