Депутати Чернівців, нехай вас шляк трафить!

Депутати Чернівців, нехай вас шляк трафить! Депутати Чернівецької міської ради придумали новий спосіб тиску на місто та людей.
Кожен депутат, хто хоче піаритися на своєму окрузі, збирає кілька дідусів і бабусь на сесію міськради і разом з ними виходить до мікрофону і на все горло вимагає…
Депутат Бешлей тепер привів 7 бабусь і одного дідуся і вимагав, аби маршрутка їздила від СШ №16 до поліклініки на Шкільній. Якщо не поїде, то владу ГЕТЬ! Бабусі голосно кричали, а дідусь післав усю міськраду разом з депутатами від «Рідного міста» до «кур…и мами». Послання зустріли оплесками.

Тільки-но закінчив Башлей піаритися на бабусях, як депутат від Ленківців Сорохан вимагала зняти розмітку на повороті до Ленківців. Якщо розмітку не знімуть, то нехай встановлять світлофор. Якщо й цього не буде, то… на трибуну вийшли три могутні хлопці і попередили, що перекриють трасу.

А потім говорив Чесанов. Обіцяв привести до міськради постійних відвідувачів казино «Сорбона»: стриптизерок і інших працівників нічних клубів. Вони й собі щось будуть вимагати.

Отакий піар у міській раді.
Аби їх уже всіх шляк трафив!

peredplata