Працівники кримінальної поліції заарештували злочинця, котрий скоїв розбійний напад

 Працівники кримінальної поліції заарештували злочинця, котрий скоїв розбійний напад Вчинивши зухвалий злочин у Чернівцях, нападник виїхав з Буковини. Спільно з колегами з Дніпропетровської області, поліцейські карного розшуку знайшли і затримали зловмисника.

40-річний житель Донецька перебував у розшуку за вчинення розбійного нападу на бухгалтера одного з чернівецьких підприємств. 4 вересня посеред білого дня чоловік прийшов до офісу фірми, де працював раніше. Погрожуючи жінці-бухгалтеру, зловмисник заволодів мобільним телефоном, ноутбуком і грошима у сумі понад 20 тисяч гривень.

Поліцейські з\’ясували, що чоловік раніше вже був неодноразово судимий за тяжкі та особливо тяжкі злочини, серед яких і умисне вбивство.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що після скоєння розбійного нападу злочинець втік з Чернівецької області. Він планував повернутися на батьківщину, на непідконтрольну територію.

Оперативники перехопили та затримали нападника у Кривому Розі. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 187 Кримінального кодексу України (\”Розбій\”). Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час тривають слідчі дії. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших злочинів на території Чернівецької та інших областей України.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata