Буковинські поліцейські спіймали крадія-наркомана

Буковинські поліцейські спіймали крадія-наркомана Зловмисник неодноразово перебував на лаві підсудних за крадіжки та наркотики.
Із заявою до Шевченківського відділення поліції звернулася 19-річна чернівчанка. Дівчина повідомила, що з під’їзду її будинку викрали дитячу коляску та пральну машину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські відразу розпочали пошуки зловмисника та викрадених речей. Завдяки професійним діям та злагодженій роботі оперативникам вдалося встановити крадія. Ним виявився 41-річний житель Чернівців.

Крім цього слідчі встановили, що зловмисник з підвалу того ж будинку викрав речі домашнього вжитку на суму понад 3000 гривень.

Поліцейські відшукали викрадене майно, яке порушник продавав як пересічним громадянам, так і на ринках обласного центру.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінальних правопорушень, передбаченого статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Порушнику вже оголошено підозри у вчиненні кримінальних правопорушень.

Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до інших крадіжок на території обласного центру. Триває досудове розслідування.

peredplata