Клієнти \”Чернівцігаз збуту\” можуть розраховуватись за газ не виходячи з дому

Буковинці отримали можливість платити за використаний природний газ через ще один сервіс онлайн-платежів – EasyPay. За допомогою картки сервісу можна заощадити кошти та сплачувати за блакитне паливо без комісії.

Для зручності і мобільності розрахунків за спожитий природний газ, ТОВ «Чернівцігаз Збут» запропонував своїм клієнтам ряд сучасних онлайн-сервісів – IPay, Портмоне, Приват 24, а з початку вересня – EasyPay.

\”Дистанційні форми оплати впроваджуються для того, щоб спростити і зробити якомога більш зручною для клієнтів процедуру оплати за газ\”, – коментує директор ТОВ \”Чернівцігаз Збут\” Володимир Ляшенко.

Щоб скористатися сервісом та не сплачувати комісію при здійсненні платежів, необхідно замовити картку EasyPay. При веденні розрахунків, можна використовувати й будь-яку картку українського банку, що містить логотип платіжної системи Visa або MasterCard. Однак, при проведенні платежів, може зніматися додаткова комісія.

«Чернівцігаз збут» нагадує споживачам про існуючу можливість реєстрації у Особистому кабінеті споживача на сайті 104.ua. Сервіс надає безліч переваг для споживачів природного газу. Адже дізнатися стан особового рахунку, переглянути історію платежів та нарахування по субсидії, а також сплатити за рахунком, можна не виходячи з дому.

peredplata