Настільний теніс: Кубок Чернівців у руках молодих

Настільний теніс: Кубок Чернівців у руках молодих У рамках святкування Дня міста у Чернівцях відбулися змагання на Кубок міста з настільного тенісу. Участь у яких взяли всі вікові категорії від міні-кадетів до дорослих.
Серед молодших спортсменів 2003 року народження кубок Чернівців здобув гімназист Чернівецької гімназії №3 Максим Мельничук, друге місце посів юний тенісист з Коровії Глибоцького району Олександр Верозуб. Третім став чернівчанин Руслан Гайсинюк.
Серед дівчат у цій віковій категорії кубок Чернівців вибороли гімназистка Чернівецької гімназії №4 Тереза Крушельницька. Друге і третє місця поділили між собою Валерія Ліщук та Яна Савка.
Серед юнаків 2000 року народження велася безкомпромісна боротьба. Адже грали кілька кандидатів у майстри спорту України. У фіналі за тенісним столом зустрілися чернівчани Максим Михайлович та Максим Мельничук. Досвід старшого Максима Михайловича цього разу приніс йому перемогу. Третім у цій віковій категорії став Мігалі Себастіан з Закарпаття.
Дівчата розподілили призові місця у категорії 2000 р.н. наступним чином:
1 місце – Ольга Курпа
2 місце – Надія Ковтун
3 місце – Тереза Крушельницька
.
А у дорослих спортсменів, де грали майстри спорту України, кубок Чернівців здобув Ростислав Довгань. Друге і третє місце у Івана Сафронія та Руслана Гайсинюка.
Дівчата:
1 місце – Анна Фукс
2 місце – Тереза Крушельницька
2 місце – Надія Ковтун

Юні буковинські спортсмени зараз готуються до чемпіонату України, який проходитиме у Чернігові з 10 по 14 жовтня.
Команду міні-кадетів Чернівецької області представлятимуть Артем Овчинніков та Максим Мельничук. Серед міні-кадеток –Валерія Ліщук та Тереза Крушельницька.

peredplata