В Чернівцях розпочинається новий ярмарковий сезон

В Чернівцях розпочинається новий ярмарковий сезонВже 24 березня відкриється перший в цьому році сільськогосподарський ярмарок. Він дасть старт цілій низці цих вже традиційних для нашого міста заходів. Цього року ярмарки будуть проходити по черзі на двох чернівецьких ринках: «Головний» (вул. Ентузістів) та мікроринок «Ріка» (вул. Руська 219 Е).

Для того, щоб учасники та відвідувачі заходів відчували себе комфортно, секретар Чернівецької міської Ради Віталій Михайлішин зобов’язав керівництво ринків забезпечити чистоту на прилеглих територіях, а Шевченківському райвідділу міліції забезпечити порядок.

Чернівецька міська рада запрошує виробників сільгосппродукції та продовольчих товарів взяти участь в ярмаркових заходах, а чернівчан та гостей міста відвідати ярмарки та придбати товари за цінами виробників.

Графік проведення ярмарків на І півріччя 2012 р.:
24 березня – ринок «Головний»
7 квітня – ринок «Ріка»
28 квітня – ринок «Головний»
12 травня – ринок «Ріка»
26 травня – ринок «Головний»
9 червня – ринок «Ріка»
23 червня – ринок «Головний»

До уваги водіїв: В дні проведення ярмарків, з 7.00 до 16.00 години буде обмежений рух транспорту на ділянках від вул. Головної до пров. Ентузіастів (ринок «Головний») та на автостоянці біля будинку 219Е, корпус 6, по вул. Руська (мікроринок «Ріка»).

peredplata