За безконтактний розрахунок карткою – новенький смартфон

Чернівчанин Андрій Паляниця став переможцем в акції від ПриватБанку та MasterCard і став власником ультрасучасного смартфону Samsung Galaxy S8.

Викладач Буковинського державного медичного університету та активний користувач Інтернет-банку Приват24, Андрій Паляниця вперше в житті виграв настільки цінний приз.

“Я вже чимало років є клієнтом ПриватБанку. Постійно оплачую комунальні та інші послуги через Приват24, і саме там зареєструвався в акції, – розповів пан Андрій. – А потім стався надзвичайний збіг. Поламався мій старенький телефон, я помалу почав планувати покупку нового. Аж ось, 21 вересня мені зателефонували з ПриватБанку і повідомили, що я став переможцем в акції. І став власником смартфону Samsung 🙂 ”.

Акція триватиме ще декілька днів – до 15 жовтня, і щоб встигнути взяти в ній участь, потрібно розрахуватися на суму від 50 грн карткою Mastercard у будь-яких наземних магазинах безконтактно або ж за допомогою NFC у смартфоні. Також потрібно зареєструватися на Інтернет-сторінці акції.

“З новим смартфоном Samsung оплачувати товари та послуги стане ще легше, адже він обладнаний чіпом NFC, – зауважив керівник прес-офісу ПриватБанку на Буковині Вадим Шумейко. – Тепер навіть картку з собою носити не потрібно – можна просто піднести смартфон до терміналу і здійснити розрахунок”.

Оплата безконтактною карткою Mastercard або пристроєм з NFC відбувається миттєво одним рухом. Якщо сума покупки не перевищує 100 грн, навіть не потрібно витрачати час на введення ПІН-коду. Технологія безконтактних оплат Mastercard діє в більш ніж 5 000 000 торгових точок по всьому світу. В Україні вже працюють понад 88 000 безконтактних терміналів – в магазинах, ресторанах, аптеках, заправках тощо.

peredplata