У Чернівцях директорка побила учня за те, що той розбив горщик з квітами

У Чернівцях директорка побила учня за те, що той розбив горщик з квітами

Відтепер за те, що школяр бешкетує його можна карати побоями? З такою неприємністю стикнулася мама школяра у Чернівецькій ЗОШ №24 ім. Ольги Кобилянської. Вона звинувачує директора школи Уляну Легусову, мовляв та підняла руку на її 12-річного сина, бо той навмисне розбив горщик з квітами. Камера спостереження зафіксувала, як учень розбив горщик з квітами, але директорка Уляна Легусова відхиляє всі обвинувачення, мовляв учня не била, а в присутності свідків проводила з ним виховну бесіду. Як було насправді з`ясовує поліція.

Директорка школи відома, користується авторитетом у батьків, колег-освітян та чернівчан. Про це повідомив на своїй сторінці мер міста Чернівців Олексій Каспрук. Тому, сподіваюся, що висновки слідства будуть об’єктивні, – каже мер.

У Чернівцях директорка побила учня за те, що той розбив горщик з квітами

У поліції підтверджують інформацію, що 18-го жовтня до них звернулась 31-річна чернівчанка із заявою про те,що директор однієї із чернівецьких шкіл побила її малолітнього сина.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України, тобто «Умисне легке тілесне ушкодження».

Нині триває досудове розслідування. Працівники Шевченківського відділення поліції перевіряють отриману інформацію, проводяться всі необхідні експертизи.

Наш кореспондент поспілкувався із заступником начальника відділу загальної середньої освіти Оленою Кузьміною. Та розповіла, що наразі дійсно ведуться слідчі дії, вчора комісія поспілкувалася з мамою учня і вже зробила певні висновки, але про них не повідомляють, оскільки чекають результатів слідства. Сьогодні вранці тривало засідання комісії і наразі Управління освіти готує висновки,щодо подальших дій стосовно директорки школи.

peredplata