Олексій Каспрук: \”Володимире Васильовичу, не брешіть!\”

Олексій Каспрук: \"Володимире Васильовичу, не брешіть!\"

Цього разу на сесії міської ради директору департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради Ярославу Городенському було не солодко. Володимир Бешлей на скликанні заявив, що той нехтує своїми службовими обов\’язками і неналежним чином виконує роботу.

На сесії міської ради з\’явився чернівчанин і розповів про свою проблему, мовляв ще декілька місяців тому він із пакетом документів прийшов у департамент містобудівного комплексу та земельних відносин аби отримати дозвіл на надання йому земельної ділянки для будівництва, але директор департаменту відмовив йому проханні. Як виявилось, такі питання повинні виноситись на розгляд сесії, але Ярослав Городенський вирішив знехтувати і полегшити міським депутатам життя, він відмовив чоловіку у заяві на його прохання, без розгляду сесії.

Володимир Бешлей сьогодні працював в поті чола, не полінувався і перерахував низку не розглянутих заяв про, які Ярослав Городенський вирішив промовчати.

Василь Продан фракція \”Рідне місто\” каже, що не розглянуто близько 500 заяв на скликанні – це нехтування своїми вповноваженнями. Тому цікавиться у мера міста:

Скільки за останній місяць отримав премії керівник земельного департаменту?

Олексій Каспрук: \"Володимире Васильовичу, не брешіть!\"

Олексій Каспрук так і не відповів на питання поставлене депутатом, але сказав, що якщо розглядати всі заяви громадян, то на це потрібна окрема позачергова сесія, але навряд чи пан мер в захваті від такої альтернативи. Поцапавшись трохи з Володимиром Бешлеєм мер Чернівців іронічно заявив, що пакет аби отримати схвалення заяви очевидно потрібно нести не лише Городенському, а й Бешлею. Коли дебати набридли обом Олексій Каспрук оголошує перерву зі словами, – Володимире Васильовичу, не брешіть!

Депутати так і не знайшли спільної мови з мером і вкотре чергову сесію міської ради перетворили на місце для з\’ясовування стосунків.

peredplata