У Чернівцях поліцейські затримали квартирника

У Чернівцях поліцейські затримали квартирника

Крадію вже оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

До Шевченківського відділення поліції звернулася 25-річна чернівчанка. Заявниця повідомила, що з її квартири викрали грошові кошти, золоті вироби та норкову шубу на загальну суму понад 180 тисяч гривень.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. Слідчі встановили, що зловмисник проник до квартири шляхом підбору ключа до замка вхідних дверей.
Відразу поліцейські розпочали пошуки крадія. Завдяки професійним діям та злагодженій роботі, оперативникам вдалося встановити та спіймати порушника. Ним виявився 36-річний громадянин сусідньої країни. Правопорушник встиг продати викрадене майно, однак оперативникам вдалося частину відшукати та повернути власниці.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За вчинення крадіжки зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

peredplata