У Чернівцях проводиться конкурс на службу в поліцію

З 20 листопада до 06 грудня 2017 року триватиме прийом анкет на участь у конкурсі на службу в поліції та заміщення вакантних посад в Головному Управлінні Національної поліції в Чернівецькій області. Обиратимуть поліцейських ізоляторів тимчасового тримання.
Також, до 29 листопада 2017 року продовжується прийом анкет за посадами поліцейських кінологів кінологічного центру м. Чернівці.
Якщо ви дисципліновані, чесні, цілеспрямовані, добропорядні, активні громадяни, готові до запеклої й відданої боротьби зі злочинністю, готові стати на захист співвітчизників та їхнього майна від посягань – Вас запрошують на службу до Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.
Для участі у конкурсі всі бажаючі повинні заповнити анкету на сайті Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області з метою реєстрації.
Основні службові обов’язки, бажані якості та навички, вимоги до кандидатів, умови грошового забезпечення та перелік документів, необхідних для участі в конкурсі розміщені на сайті: Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області https://nabir.np.gov.ua/
Більш детальну інформацію щодо конкурсів можна отримати в секторі організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 24 (вхід з вулиці Чайковського), за тел. (0372) 59-14-32, 066-18-333-17 та на сайті Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області: https://nabir.np.gov.ua/

peredplata