Віктор Янукович та його адвокати мають намір особисто допитати усіх свідків у суді про державну зраду

Віктор Янукович та його адвокати мають намір особисто допитати усіх свідків у суді про державну зраду

Віктор Янукович наполягає на своїй участі у судовому процесі про державну зраду та безпосередньо у допиті свідків обвинувачення. Заявою від 08.12.2017 він уповноважив адвокатів АО «AVER LEX» представляти його інтереси у відповідному суді.

«На підставі моєї заяви Генеральною прокуратурою України розпочато кримінальне провадження про здійснення державного перевороту у лютому 2014 року. У ході розгляду справи про державну зраду Оболонським судом міста Києва було визначено список свідків сторони обвинувачення, які мають бути викликані та допитані у суді. Частина з них – це свідки та потенційні підозрювані у справі про державний переворот. Для забезпечення моєї участі у справі про державну зраду та документування показів свідків або потенційних підозрюваних у справі про державний переворот залучаю та уповноважую адвокатів адвокатського АО «AVER LEX» для надання мені правової допомоги у повному обсязі, включаючи представництво у судовому процесі про державну зраду», – йдеться у заяві Віктора Януковича.

За словами адвоката Віталія Сердюка, Захист Віктора Януковича наполягатиме, щоб суд відповідно до положень Європейської конвенції забезпечив Четвертому Президенту України можливість провести ретельний допит всіх без виключення свідків по даній справі.

«Зараз ми будемо поступово з’ясовувати, що відбувалося у справі, чи належно вона розглядалася, чи були дотримані всі вимоги процесуального законодавства щодо прав та інтересів Віктора Януковича, ну і вимагатимемо забезпечення допиту свідків обвинувачення особисто Віктором Януковичем», – наголосив Віталій Сердюк.

peredplata