Облдержадміністрація обіцяє буковинським лісівникам всебічну підтримку у роботі

Облдержадміністрація обіцяє буковинським лісівникам всебічну підтримку у роботі

Сьогодні, 2 січня, в рамках щотижневої апаратної наради голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук представив трудовому колективу ОДА, керівникам територіальних структур центральних органів виконавчої влади Віктора Сахнюка, виконуючого обов’язки начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Привітавши Віктора Анатолійовича з призначенням на нову посаду, Олександр Георгійович побажав йому успіхів у роботі. «Переконаний, що 15-річний досвід роботи у лісовій галузі допоможе вам у професійній діяльності на цій посаді на благо України і Буковини зокрема», – зазначив керівник ОДА.

У відповідь на запевняння, що облдержадміністрація всіляко сприятиме буковинським лісівникам у роботі, Віктор Сахнюк пообіцяв докласти максимум зусиль для розвитку лісового господарства Чернівецької області, яке є серед провідних галузей економіки краю.
Нагадаємо, що до цього Віктор Сахнюк працював першим заступником-головним лісничим Волинського ОУЛМГ.

Принагідно зазначимо, що за чинним законодавством облдержадміністрації є розпорядниками земель лісогосподарського призначення від імені їх конституційного власника – народу України.


Повідомляє: прес-служба Чернівецького ОУЛМГ

peredplata