Лікування по-новому у Чернівцях

Лікування по-новому у Чернівцях

Чернівецькі педіатри з приходом Нового Року запрацювали по-новому. Відтепер більше не потрібно у разі терміновості чекати попереднього запису.

Реформою передбачено надання медичної допомоги лікарем первинного рівня (лікарем-педіатром) та його медичною сестрою на прийомі протягом 6-ти годин. Для того, щоби пацієнти звикли до такої структури надання медичної допомоги з 01.01.2018 року в КМУ «Міська дитяча поліклініка» буде поступово збільшено прийом лікаря-педіатра та його медичної сестри до 4-ох годин.

– Оскільки основне навантаження на лікаря-педіатра по наданню медичних послуг буде припадати на прийом, виникла необхідність розділяти його на потоки здорових та хворих дітей. Інформацію про даний розподіл потоків здорових та хворих дітей можна буде отримувати у лікаря-педіатра та його медичної сестри безпосередньо, – пояснює головний лікар Чернівецької міської дитячої поліклініки Іван Хорошенюк. – Для цього необхідно підтримувати постійний зв\’язок за допомогою телефона, Skype, Viber, а також електронної адреси кожного лікаря, з яким буде укладена декларація (договір) по обслуговуванню вашої дитини.

peredplata