Буковинські лісівники передали воїнам на передову гостинці і теплі вітання до Свята Водохрещення

 Буковинські лісівники передали воїнам на передову гостинці і теплі вітання до Свята Водохрещення

На охоплений військовими діями схід з території Чернівецького обласного управління лісомисливського господарства рушили машини, завантажені подарунками від буковинських лісівників захисникам України.

«Усі держлісгоспи області, усі лісництва беруть участь у цій благодійній акції з передачі необхідних речей і продуктів нашим воїнам, – розповідає Володимир Пилип’юк, начальник відділу лісового господарства та мисливства Чернівецького ОУЛМГ. –
Зібрали мед, трав’яні чаї, м’ясні та овочеві закрутки, різні продуктові набори. Ми хочемо, щоб хлопці також могли відсвяткувати Йорданське Водохреща за гарним святковим столом, наскільки це можливо в тих важких умовах. Передаємо також теплий одяг, який зараз особливо буде їм у нагоді».

«Ми не їдемо тилами, зібрані лісівниками гостинці веземо прямо на передову, – каже волонтер Василь Назарко, який з перших днів військової агресії на сході України долає з ось такими передачами сотні кілометрів у зону бойових дій. – Звичайно, страшно. Але знаємо, що нас дуже чекають наші українські воїни. Вони дякують за гостинці. Але найбільша їм радість і втіха від уваги і щирих святкових привітань».
«Щотижня у ці Новорічно-Різдвяні свята ми відправляємо до хлопців на передову машини з подарунками від благодійників, серед яких завжди зголошуються бути лісівники області, – розповідає відомий на Буковині громадський діяч, волонтер Володимир Дорош. – Наші захисники там виконують свій обов’язок перед Україною. А ми мусимо виконати свій обов’язок перед ними».

peredplata