У Чернівцях планують продовжити тролейбусний маршут №3 та №3-А до Калинівського ринку

У Чернівцях планують продовжити тролейбусний маршут №3 та №3-А до Калинівського ринку
Петиція щодо продовження тролейбусного маршруту №3 або 3-А до Калинівського ринку набрала відповідну кількість голосів і була розглянута на сесії Чернівецької міської ради 25 січня 2018 року. Петицію депутати міської ради підтримали частково, – про це повідомляється на сайті міської ради.

Комунальному підприємству «Чернівецьке тролейбусне управління» доручено вжити наступні заходи: зменшити інтервал руху на тролейбусному маршруті №5 «вул.Південно-Кільцева – МТК Калинівський ринок» шляхом збільшення кількості тролейбусів на маршруті з 12 до15 одиниць; вивчити технічну можливість продовження тролейбусного маршруту №3 «з-д.Кварц – р.Прут» по вулиці Хотинській до МТК «Калинівський ринок», зокрема в години пікового навантаження, з урахуванням поповнення рухомого складу підприємства тролейбусами.

Також депутати проголосували за пропозицію доручити КП «Тролейбусному управлінню» разом з департаментом житлово-комунального господарства підготувати відповідні пропозиції та винести їх на розгляд сесії. Департаменту житлово-комунального господарства доручено посилити контроль за дотриманням графіків руху перевізниками, які обслуговують автобусні маршрути, що курсують по вулиці Хотинській до Калинівського ринку.

peredplata