Чернівчанин обікрав свою сусідку

Чернівчанин обікрав свою сусідку

Крадій вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та грабежу.
На початку січня до Чернівецького відділу поліції звернулася 25-річна жителька обласного центру. Дівчина повідомила, що невідома особа проникла через вікно до її квартири та викрала мобільний телефон, гроші в сумі 4 тисячі гривень та інше майно.

На місці злочину поліцейські встановили, що зловмисник проник до помешкання потерпілої через балкон на четвертому поверсі, шляхом демонтажу скла вікна. Відразу оперативники розпочали пошуки крадія з опитування мешканців багатоповерхівки.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські отримали інформацію, що до крадіжки може бути причетний сусід заявниці, котрий мав судимість та відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Завдяки професійним діям працівників Управління карного розшуку крадія вдалося викрити. Ним виявився 34-річний житель того ж будинку. Правоохоронцям порушник повідомив, що зі свого балкону він за допомогою підручних інструментів зняв скло з вікна потерпілої та проник на її балкон. Після чого і вчинив крадіжку з квартири.

Відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадію вже оголошено підозру у вчиненні злочину. Триває досудове розслідування.

peredplata