Виручка від наркотиків: 250 тисяч гривень чи 12 років за ґратами?

Виручка від наркотиків: 250 тисяч гривень чи 12 років за ґратами?

Поліцейські Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області в ході проведення оперативно-розшукових заходів виявили та припинили діяльність злочинної групи, яка займалась збутом наркотиків на території Буковини.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Чернівецькій області.

Так, в ході спецоперації на одній із вулиць обласного центру 29 січня поліцейські зупинили автомобіль \”Мазда\”. У салоні та у 26-річного пасажира автівки оперативники виявили і вилучили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною \”амфетамін\”, вагою близько 140 грамів.

Працівники поліції встановили, що чоловік орендував квартиру у Чернівцях та облаштував її для виготовлення наркотиків. Під час огляду помешкання поліцейські вилучили близько 400 грамів амфетаміну, 30 грамів марихуани, електронні ваги з залишками порошкоподібної речовини та різні прекурсори для виготовлення наркотиків.

Виручка від наркотиків: 250 тисяч гривень чи 12 років за ґратами?

Слідчими відкрите кримінальне провадження, за частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Винним особам вже про оголошено про підозру у вчиненні злочину. Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У Чернівцях поліція затримала наркоторговців, у яких вилучили наркотиків на 250 тис грн.
Наркоторговцям загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.

Виручка від наркотиків: 250 тисяч гривень чи 12 років за ґратами?

Зазначається, що у зловмисників правоохоронці вилучили наркотики, вартість яких на чорному ринку сягає понад 250 тисяч гривень. Вилучене направлено до Чернівецького наукового-дослідного експертного-криміналістичного центру на експертизу.

peredplata