З моменту запуску на «гарячу» лінію Чернівецького рибоохоронного патруля надійшло 39 звернень

В червні 2017 року було створено «гарячу» лінію Чернівецького рибоохоронного патруля. Всього за 9 місяців до Управління надійшло 39 звернень, з яких: 37 – про вчинення адміністративних правопорушень.
За результатами розгляду звернень та повідомлень працівниками Чернівецького рибоохоронного патруля було складено 10 адмінпротоколів, згідно яких з водойм вилучено 20 заборонених знарядь лову – сітки ставні. Два телефонних дзвінка стосувались повідомлень про надання роз’яснень щодо заборонених місць лову та Правил любительського та спортивного рибальства. 16 звернень від громадян про факти виявлених порушень природоохоронного законодавства не підтвердились.
З початку 2018 року патрульними опрацьовано 10 звернень та повідомлень. Складено 11 адміністративних протоколів та вилучено 9 одиниць ставних сіток. Одне повідомлення не підтвердилось.
Чернівецький рибоохоронний патруль вдячний усім громадянам за небайдужість до рибного господарства, інформування про виявлені порушення та готовність співпрацювати. Закликаємо й надалі повідомляти про зафіксовані порушення правил рибальства та збуту риби за телефоном «гарячої» лінії Чернівецького рибоохоронного патруля: (066) 067-38-69, або на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.
Довідкова інформація:
Реєстрація звернень громадян на «гарячу» лінію має свою, встановлену законодавством, процедуру. Зокрема, відповідно до ст. 5 Закону України «Про звернення громадян» сказано, що у зверненні має бути ОБОВ΄ЯЗКОВО зазначено прізвище, ім’я, по-батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання тощо. Відповідно, якщо ви не хочете назвати таку інформацію – ми не маємо змоги зафіксувати ваше звернення. Детальніше зі складовими ефективного реагування на звернення можна ознайомитись за посиланням.

peredplata