У січні реєстраційний номер облікової картки отримали понад 1300 чернівчан

У перший місяць року в Центрі обслуговування платників Чернівецької ОДПІ реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали 1302 громадян, що на 641, або майже удвічі більше, ніж торік. Крім того, 18 громадян, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, скористалися своїм правом і внесли відмітки до паспортів фізичних осіб.
Видача громадянам карток платників податків з присвоєнням реєстраційного номера платника є найзапитуванішою серед адмінпослуг.
Для зручності платників кожна адміністративна послуга має інформаційну картку, яка містить відомості щодо суб’єкта, який надає відповідну послугу, нормативно-правові акти, що її регламентують та умови її отримання. З детальним переліком усіх адміністративних послуг, можна ознайомитись на інформаційних стендах, розміщених на першому поверсі Центру, або на суб-сайті ГУ ДФС у Чернівецькій області.
Нагадуємо: Центр обслуговування платників Чернівецької ОДПІ знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-а. Звертайтеся до нас у робочі дні з 9:00 до 18:00 години (у п’ятницю з 9:00 до 16:45; у суботу з 9:00 до 13:00 ).
Інформує сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

peredplata