Михайло Папієв вимагає від посадовців налагодити постійний і безпосередній діалог з людьми

30 березня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв на колегії облдержадміністрації наголосив, що з людьми треба постійно спілкуватися, налагодити конструктивний діалог. “Ми переходимо на новий рівень діалогу з громадою, жителями краю – безпосереднє спілкування, бо для нас головне – самопочуття людей, – сказав Михайло Папієв. – Показником нашої діяльності є не тільки та робота, яку ми маємо виконати відповідно до законодавства, нормативних документів, планів соціально-економічного розвитку, а, передусім, сприйняття громадою результатів нашої роботи і оцінка людей”.

Михайло Папієв зауважив, що навіть за поточних негараздів – фінансової кризи, недостатнього рівня заробітних плат, пенсій, соціальних допомог – люди очікують позитивних зрушень, і “владі необхідно бути в постійному діалозі з людьми, відновлювати довіру людей”.

Досвід прийому громадян свідчить про те, що з людьми треба спілкуватися, треба пояснювати ситуацію станом на сьогодні і інформувати, на якому етапі відбудуться зрушення для мешканців краю, відзначив голова облдержадміністрації і додав, що, в першу чергу, це стосується самотніх людей, людей похилого віку, осіб з обмеженими фізичними можливостями, багатодітних сімей, ветеранів, чорнобильців, афганців – ці всі майданчики діалогу і постійного спілкування належить створити.

Михайло Папієв доручив усім структурним підрозділам облдержадміністрації, територіальним представництвам органів виконавчої влади на рівні обласного центру, районів створити такі “неформальні майданчики спілкування з людьми”, повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata