ДЛЯ ЧОТИРЬОХ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ БУКОВИНИ ВИЗНАЧЕНО КЕРІВНИКІВ

5 березня в обласній державній адміністрації відбулось засідання комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівників закладів культури та мистецтва.
Про це повідомляє прес-служба ОДА.
Таємним голосуванням визначено переможців конкурсного добору. Так, на посаду директора-художнього керівника обласного академічного музично-драматичного театру ім. О.Кобилянської визначено Юрія Марчака, на посаду директора учбово-методичного центру культури Буковини – Миколу Шкрібляка, на посаду директора обласного художнього музею Інну Кіцул, на посаду директора Чернівецької обласної бібліотеки для дітей – Аліну Білу.
Троє із чотирьох переможців конкурсу вже працювали керівниками цих закладів культури і на конкурсі підтвердили свою спроможність обіймати свої посади.
Загалом на 4 вакантних посад було 6 претендентів. Конкурс проходив у два етапи і транслювався в режимі он-лайн на сайті управління культури облдержадміністрації. Мета проведення конкурсу – об’єктивна оцінка знань та здібностей кандидатів на заміщення вакантних посад керівників закладів культури. До складу конкурсної комісії входили фахівці обласної державної адміністрації, представники трудових колективів закладів та громадських організацій.

peredplata