Працівники Чернівецького міського відділу та 1-го Державного пожежно-рятувального загону звітували про свою роботу

Працівники Чернівецького міського відділу та 1-го Державного пожежно-рятувального загону звітували про свою роботу

6 березня в актовій залі Чернівецького міського відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області підведення підсумків роботи служб цивільного захисту м. Чернівці та службової діяльності Чернівецького міського відділу та 1-го Державного пожежно-рятувального загону. У нараді взяли участь заступник міського голови Олександр Паскар, начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Володимир Самолюк, заступник начальника Управління ДСНС у Чернівецькій області Андрій Бринь, а також керівники Чернівецького міського відділу, 1-го Державного пожежно-рятувального загону та відділу оперативного реагування.

Під час наради було підбито підсумки роботи ЧМВ та ДПРЗ-1 Управління ДСНС України у Чернівецькій області за 2017 рік. Зокрема, присутнім було прозвітовано про проведені заходи, продемонстровано презентацію про діяльність підрозділів та визначено пріоритетні напрямки роботи у сфері цивільного захисту на 2018 рік.

Насамкінець кращих працівників Чернівецького міського відділу та 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагородили почесними грамотами від Чернівецької міської ради та подяками від Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata