Чернівецька місцева прокуратура вимагає у ТОВ погасити борг за оренду приміщення комунальної власності та повернути його міській раді

Чернівецька місцева прокуратура вимагає у ТОВ погасити  борг за оренду приміщення комунальної власності  та повернути його міській раді

Керівник Чернівецької місцевої прокуратури звернувся до Господарського суду Чернівецької області з позовом в інтересах Чернівецької міської ради до товариства з обмеженою відповідальністю про стягнення заборгованості по орендній платі, розірвання договору оренди нерухомого майна та повернення приміщення вартістю 260 тис грн.

Встановлено, що у вересні 2017 року Департамент економіки Чернівецької міської ради та товариство уклали договір оренди нерухомого майна площею 52,2 кв. м., однак з жовтня 2017 по січень 2018 року орендар не сплатив орендну плату в повному обсязі, внаслідок чого утворилась заборгованість у розмірі майже 20,5 тис грн.

Враховуючи те, що орендар систематично не сплачує орендну плату – це є підставою дострокового розірвання договору та повернення орендованого приміщення.

peredplata