Більше 300 працівників ЖБЕБу готові прибирати вулиці від снігу

Більше 300 працівників ЖБЕБу готові прибирати вулиці від снігу

У зв`язку з погіршенням погодних умов на найближчі дні, про які попереджають синоптики, міський голова Олексій Каспрук сьогодні, 16 березня на нараді звернувся до жителів області та чернівчан з проханням на вихідних утриматись від поїздок, з розумінням поставитись до того, що транспорт буде перевантажений і прибуватиме з запізненням. Також Олексій Павлович радить, людям, які мають проблеми зі здоров`ям завчасно запастися ліками, вагітним жінкам, які з дня на день мають народжувати раніше звернутися в пологий будинок, тому, що через погодні умови швидка може не доїхати у віддалені точки, а решту людей просить наперед запастися продуктами харчування і всім необхідним і без потреби не виходити на вулицю.

Синоптики попереджають, що найбільш суттєві зміни погодніх умов припадають на вихідні дні. У суботу та неділю очікується найбільша кількість опадів, значне похолодання. У неділю, 18 березня температура знизиться від – 10 до – 12 градусів морозу. Температура з позначкою \”-\” протримається ще до кінця тижня, тому теплий одяг і гарячий чай стане вам у пригоді.

Мер міста закликав усі інстанції бути готовими до штормового попередження, працювати у посиленому режимі роботи. Каже, що звичні пункти відігріву працюватимуть, тому у разі необхідності люди можуть завітати туди, погрітися, випити чаю, тощо.

ЖРЕП повідомляє, що прибиратимуть вулиці від снігу від 320 до 340 працівників, працюватиме 14 одиниць техніки. Аби не виникло знеструмлення через налипання мокрого снігу, начальників усіх підприємств просять залучити до чергування людей, які контролюватимуть ситуацію і вчасно розчищатимуть сніг.

Наталія ДЕМЧУК

peredplata