На Буковині судитимуть членів ОЗГ, яка займалась виготовленням та збутом психотропних речовин

На Буковині судитимуть членів ОЗГ, яка займалась виготовленням та збутом психотропних речовин Прокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно чотирьох членів організованої злочинної групи, яка з червня 2016 по жовтень 2017 року незаконно виготовляли та збували психотропну речовину.

Так, у жовтні 2017 року співробітники прокуратури Чернівецької області спільно з працівниками Управління Служби безпеки та управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області провели 15 санкціонованих обшуків на території м. Чернівці.

У ході проведення вказаних слідчо-оперативних дій правоохоронці викрили нарколабораторію, де 31-річний чернівчанин, разом з батьком та ще двома спільниками, організував незаконне, з метою збуту виготовлення психотропної речовини -– «амфетаміну».

Потрібні інгредієнти зловмисники закуповували через служби доставки поштових відділень.

У зловмисників було виявлено та вилучено спеціальне обладнання для виготовлення «амфетаміну» та ще нереалізовану психотропну продукцію.

Таким чином вказані громадяни обвинувачуються у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 317 та ч.1 ст.14, ч.2 ст. 305 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata