Антикорупційний Форум у Чернівцях

27-28 квітня у Чернівцях відбудеться Антикорупційний Форум для громадських активістів та журналістів Західного регіону.

Реєструватися можуть представники Чернівецької, Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Івано-Франківської, Вінницької, Волинської та Рівненської областей!

Метою є налагодження зв\’язків та обмін досвідом між активістами, журналістами, місцевою владою задля вироблення механізмів боротьби з корупцією на регіональному та локальному рівнях, а також визначення основних проблем, які породжує корупція і які перешкоджають регіональному та міжрегіональному розвитку.

Під час форуму учасники матимуть унікальну можливість поділитися власним досвідом антикорупційних практик, задати питання експертам та напрацювати антикорупційну стратегію для власного регіону чи населеного пункту.

Організатор Форуму: ГО «Лабораторія демократичних трансформацій» в рамках Проекту «Просування реформ в регіони», що фінансується Європейським Союзом та реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою».

Захід включатиме дводенну роботу протягом якої передбачено виступ провідних українських експертів з антикорупційної діяльності, громадських активістів та журналістів.

Також на Форумі учасники антикорупційної школи «Майстерня змін», яка функціонує у Чернівцях, презентуватимуть власні антикорупційні проекти, переможці будуть нагороджені грошовими винагородами.

Локація: Конференц-зала готелю «Буковина»

Контактні особи:
Анна Ноголь +380978653860
Ольга Обершт +0954879100

peredplata