Які авто купують буковинці цього року

Які авто купують буковинці цього року З початку цього року в Чернівцях та області зареєстрували понад 150нових авто, а сума покупок становила5 мільйонів доларів.
Витрати на купівлю нових легковиківсклали 5 мільйонів доларів США без врахування вартості додаткового обладнання. Це найнижчий показник серед усіх регіонів України. Трохи більше 50% автомобілів, які купували у Чернівцях, входить у ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів США. Ще 25% автокоштували дешевше17 тисяч доларів. Середня ціна у регіоніу першому кварталі поточного року перевищила 30 тисяч доларів США.
Як повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua, найчастіше у регіоні купували автомобілі марки Volkswagen. У Чернівцях зареєстрували 35 машин цього бренду на суму 1мільйон доларів. Також часто купували Toyotaі Renault.Якщо розглядати серед моделей, то лідером продажів ставVolkswagenGolf.

Загалом, у першому кварталі 2018 року українці купили 19 тисяч нових автомобілів на суму понад півмільярда доларів США. Близько половини суми покупок припало на столицю. Там на 7 тисяч автомобілів витратили понад чверть мільярда мільйонів доларів.
Нагадаємо, упродовж минулого року в Чернівцях та області зареєстрували майже 700 нових легковиків на суму понад 19 мільйон доларів США. Тоді найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota. На 105 таких авто витратили понад 3 мільйонів доларів.

peredplata