Журналістка з Чернівців здобула гран-прі Всеукраїнського конкурсу журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!» у Києві

Редактор радіо «Буковина» Чернівецької обласної держаної телерадіокомпанії Наталія Бурла здобула гран-прі Всеукраїнського конкурсу журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!» у Києві. Найвищі оцінки журі одержала художньо-документальна радіокомпозиція «Квіти для Оксани» Наталії Бурли – редактора радіо «Буковина» Чернівецької ОДТРК, випускниці кафедри журналістики Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича, повідомляє прес-служба ОДА.

Суддівська команда відзначила оригінальність подачі матеріалу, творчий підхід та переконливу аргументацію на користь здорового способу життя.
У програмі чернівецької журналістки йдеться про молодого юнака, який внаслідок трагічної випадковості у дитинстві став інвалідом. Якість його життя залежала лише від його вибору. Він, попри спокуси молодого життя, зробив його правильно і завдяки спорту став здоровим, гарним юнаком, який сьогодні несе квіти для своєї Оксани.

Робота Наталії Бурли виборола гран-прі – 8 тис. гривень. За словами голови Українського фонду «Здоров’я» та голови журі конкурсу Володимира Дудки, за перемогу у чотирьох номінаціях змагалося 169 журналістських матеріалів. У категорії «Друковані ЗМІ» – 67 матеріалів, «Телекомпанії» та «Радіокомпанії» – по 37 робіт, «Інтернет ЗМІ» – 28. Журналісти із регіонів виявились активнішими – 80% конкурсних робіт надійшло із регіональних ЗМІ.

peredplata