26 квітня о 16.00 в Будинку культури «Ленківці» відбудеться Вечір спогад до Дня Чорнобильської трагедії «Чорнобиль після трагедії».

30 квітня закінчується термін подання видавництвами і поліграфічними підприємствами краю заяв та книг на обласний конкурс «Книга року», приурочений до професійного свята поліграфістів, повідомляє прес-служба ОДА.

Відповідно до Положення про конкурс, на розгляд журі подаються видання, що побачили світ у видавництвах області з 1 січня до 31 грудня 2011 року. Конкурс проводиться у номінаціях «Книги для дітей», «Історико-краєзнавча література», «Наукова, навчальна література», «Проза», «Поезія», «Мистецтво».

Переможці обласного конкурсу «Книга року» – видавництво та автор – нагороджуються у вказаних номінаціях дипломом обласної державної адміністрації та грошовою премією. Заяви про участь в конкурсі, видання та інші матеріали (анотації на книги, довідка про автора, оприлюднені у пресі рецензії) направляються управлінню з питань внутрішньої політики та зв\’язків з громадськістю обласної державної адміністрації із зазначенням «Обласний конкурс «Книга року» (58010, м. Чернівці, вул.Грушевського,1, каб.128, контактний телефон 55-37-94).

peredplata